Deel vacature

Solliciteren

ACS Personenschade Expert

Rotterdam | Legal

Introductie

Kom jij ons team versterken en word jij onze nieuwe collega binnen Allianz Claims Services? Bekijk dan onze vacature van Personenschade Expert.

Organisatie

Allianz is the HOME for those who DARE!

Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien.

Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Functie

Jouw werkdag bestaat uit het bezoeken van betrokkenen met letselschade. Daarvoor heb je overleg met partijen als de schadebehandelaren, belangenbehartigers, arbeidsdeskundigen en medisch adviseurs. Je stelt onderzoeken in naar de toedracht en aansprakelijkheid en adviseert zowel Allianz als AllSecur over het te volgen schadetraject. Je rapporteert en correspondeert in je eigen dossiers en je bent verantwoordelijk voor de excellente kwaliteit en kwantiteit hiervan.

Functie-eisen

Wat kan jij ons bieden?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je bent communicatief vaardig, empatisch, verbindend en slagvaardig. In staat om klantgericht de belangen van betrokken partijen te combineren om tot de beste oplossing te komen. Tegelijkertijd ben je kritisch en in staat verbeteringen aan te dragen die helpen onze doelstellingen te halen. Daarnaast ben je representatief en ons visitekaartje naar buiten toe.

Verder heb jij:

• Een diploma M&S (Motorrijtuigverzekering en Schadebehandeling) en/of Middel- of Zwaar letsel en NIVRE-registerexpert of je bent bereid hiervoor te studeren.

• Relevante ervaring op het gebied van personen- of letselschade en daardoor in staat om na onze inwerkperiode zelfstandig aan de slag te gaan.

Mocht je ruime ervaring hebben als Schadebehandelaar Personenschade en ben je geïnteresseerd, dan adviseren wij jou ook te solliciteren! Onze voorkeur gaat ernaar uit dat je woonachtig bent in regio Noordoost Nederland. Dit is geen harde eis. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Je bent onderdeel van onze mooie club Allianz Claims Services en het betreft een fulltime functie. Je komt werken in een dynamisch team met een aangename werksfeer. Je krijgt voldoende vrijheid en zelfstandigheid om deze positie naar jouw visie uit te voeren en je kunt rekenen op brede ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard gaat dit gepaard met een goed salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten

Stephanie.kosten@allianz.nl & +31 6 38 76 11 51

Sollicitatie

Stephanie Kosten

Solliciteren