Deel vacature

Solliciteren

Behandelaar Personenschaden

Rotterdam | Claimsmanagement

Introductie

Heb jij ervaring als Behandelaar Personenschade of ben je net afgestudeerd en wil je graag aan de slag als behandelaar? Lees dan snel verder over de mogelijkheden die Allianz jou kan bieden. Een uitdaging die je niet mag missen!

Organisatie

Allianz is the HOME for those who DARE!

Over Allianz in de Benelux
Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers in dienst van ruim 86 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -diensten voor particulieren, zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en haar direct writer Allsecur. Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,1 miljard. Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van € 2,1 miljard.

Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.Functie

Jouw werkdag bestaat uit…
Als Behandelaar Personenschaden beoordeel jij het recht op vergoeding in letselschadeclaims. Dat betekent dat jij samen met alle betrokkenen en eventuele belangenbehartigers het plan van aanpak afstemt om vervolgens de voortgang nauwkeurig te coördineren. Jij bekijkt of inzet van extra deskundigen nodig is en houdt de toegevoegde waarde daarvan goed voor ogen. Het behandelen van dit soort schades brengt je in aanraking met juridische componenten, veel contacten met diverse partijen. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor dossiers met grote financiële belangen, maar je hebt ook oog voor de menselijke kant in een dossier. Jij zet samen met jouw collega’s uitdagingen om in oplossingen.

Functie-eisen

Wat kan jij ons bieden?

Sta jij aan je begin van je carrière en ben je toe aan een uitdagende baan? Dan past Allianz bij jou! Minimaal één jaar ervaring is een pré, mocht je niet aan deze eis voldoen gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.


Voor de functie Behandelaar Personenschaden is het belangrijk dat jij ondernemend bent en in oplossingen denkt. Jij bent een sterke communicator, schriftelijk en telefonisch, en weet zo dilemma’s naar tevredenheid van alle betrokkenen op te lossen. Samenwerken zit in je genen, en je wilt steeds beter worden. Je zet de klant centraal. Daarnaast herken je jezelf in onze kernwaarden: Durf, flexibiliteit en samenwerken.

Daarnaast beschik jij over of ben jij:

• Afgeronde HBO- of WO opleiding;

• Communicatief vaardig;

• Klant gedreven en proactief;

• Oplossingsgericht vermogen;

• Besluitvaardig en overtuigend;

• Kan onder tijdsdruk werken en overzicht houden.Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?
Jij bent onderdeel van de Personenschade Verkeer en werkt in Rotterdam. Het betreft een Fulltime functie.

Dit kun je nog meer verwachten:

  • Werken in een dynamische omgeving bij Allianz, wereldleider in bijstand en verzekeringen;
  • Aangename werksfeer;
  • De vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst;
  • Brede ontwikkelingsmogelijkheden in een meertalige Benelux-organisatie;
  • Gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel;
  • Goed salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten | 06-38761151

stephanie.kosten@allianz.nl

Solliciteren