Deel vacature

Solliciteren

Corporate Recruiter

Rotterdam | HRM

Introductie

Heb jij al een aantal jaar recruitment ervaring en ben jij toe aan de volgende stap? Lees dan snel verder en bekijk onze vacature van Corporate Recruiter.

Organisatie

Allianz is the HOME for those who DARE!

Over Allianz in de Benelux

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers in dienst van ruim 86 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -diensten voor particulieren, zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en haar direct writer Allsecur. Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,1 miljard. Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van € 2,1 miljard.

Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Functie

Wat ga je doen?

Wij combineren recruitment met de creatieve wereld van marketing. Als Corporate Recruiter werk je nauw samen met ons team van Recruitment Marketeers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor projecten op het gebied van employer branding, vacaturemarketing en werken-bij websites.

Samen met het team vormen wij het Resourcing Center van Allianz, AllSecur en Havelaar & van Stolk en zijn wij van A tot Z verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent. Als Corporate Recruiter vervul jij vast, flex én interim vacatures voor de gehele organisatie op het niveau van trainees tot senior executives. Recruitment is echter alleen succesvol met een goede samenwerking. Het is dan ook aan jou om samen met de business een effectief partnership te creëren. Jij ondersteunt, ontzorgt en verrast de managers op zowel operationeel én strategisch niveau.

Maak alvast kennis met René Kleinveld en Gizem Aktas via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wanneer kan ik beginnen?

Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Functie-eisen

Dit ben jij

Je werkt al enige jaren als Recruiter aan de bureauzijde of in-house. Wat het ook is, jij gelooft dat recruitment anders kan.

Gepast kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Verder beschik jij minimaal over een HBO diploma. Je kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van een bedrijf te maken als sparringpartner van het management. Het werken op zowel operationeel als strategisch niveau vind jij een enorm pluspunt.

Allianz is als organisatie volop in beweging. Jij ziet dit als een uitdaging en deelt de ambitie om deze samenwerking uit te bouwen tot een succes. Kortom, schouders eronder en let’s go!


Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij ons!

Heb je vragen? Schroom dan niet en app onze recruiter:

René Kleinveld
Corporate Recruiter
T: +31 (0)6 31959453

Solliciteren