Deel vacature

Solliciteren

Medisch Acceptant Inkomen

Rotterdam | Inkomensverzekering | Schadeverzekering

Introductie

Op de afdeling Operations Life & Income retail van Allianz Benelux in Rotterdam is een vacature ontstaan voor de functie van Medisch Acceptant Inkomen. Krijg jij energie van het verrichten van medische acceptatie? Lees dan snel verder.

Organisatie

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Functie

Functie-informatie

Als Medisch Acceptant Inkomen verricht je de medische beoordeling van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Streef je een excellente klantbeleving na door zorgvuldig te handelen en knelpunten te signaleren. Daarnaast zorg je voor het up-to-date houden van kennis en kan je je aanpassen aan een snel veranderende omgeving. Verder stem je het medische advies direct af met de medische adviseur of met de betreffende herverzekeraar.

Verder houd jij je bezig met:

• Verwerking, acceptatie en controle van nieuwe aanvragen. Hierbij is er een strikte scheiding tussen medische en technische acceptatie

• Signalering van knelpunten en incidenten. Deze stem je af met jouw collega-acceptant en de leidinggevende.

• Up to date houden van werkprocessen en beschrijvingen

• Up to date houden van medische kennis a.d.h.v. vakopleidingen of medische handboeken

• Klanten en collega’s op een proactief, kundige en klantgerichte wijze te woord staan

• Samenwerking met het team aan digitale- en klantverbeteringsprocessen.

• Het zorg dragen van kwalitatief goede en correcte afwikkeling van medische beoordeling en acceptatie. Dit doe je eventuele in overleg met de medische adviseur

Functie-eisen

Wie jij bent

Je bent een echte teamplayer met een flexibele houding en minimaal 3 jaar ervaring in het accepteren van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Je bent proactief en klantgericht ingesteld en beschikt over een sterk analytisch denkvermogen. Verder ben jij in het bezit van WFT Basis en Inkomen.

Aanbod

Wat je van ons kunt verwachten

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie. We hebben een hekel aan het in hokjes denken, onnodige hiërarchie en bureaucratie. Dit kun je nog meer verwachten:

•Werken in een dynamische omgeving bij Allianz Benelux;

•Aangename werksfeer;

•Gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel.

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij ons!

Heb je vragen? Schroom dan niet en app onze recruiter:

Yasmien Hoesenie
Corporate Recruiter
T: +31 (0)6 39 14 26 57

Solliciteren