Deel vacature

Solliciteren

Senior IT Auditor

Rotterdam | Consultancy

Introductie

De rol van Senior IT Auditor is een belangrijke rol binnen Allianz, vanwege de behoefte aan assurance in een dynamisch digitaliserend bedrijf met grote ambities. Dus vind jij het leuk om te bouwen? Lees dan nu snel verder!

Organisatie

Jouw verantwoordelijkheden:

Audit praktijk
Je werkt op zowel IT (Digital, Data, Security, Strategy etc.) als operationele audits (HR, Claims etc.), wisselend als lead en teamlid. Als Senior IT Auditor lever je een bijdrage aan het veranderingsproces door verbetermogelijkheden te rapporteren en op te volgen. Met je gevoel voor de organisatie en je inhoudelijke kennis, weet je een brug te slaan tussen IT en de bedrijfsdoelstellingen.

Relatiemanagement
Je bent een business partner voor IT Managers en andere gerelateerde afdelingen. Daarnaast treed je op als sparringpartner voor je Benelux collega’s.

Kwaliteitsmanagement
Je verbetert de kwaliteit door bij te dragen met je kennis en ideeën voor geïntegreerde audits. Je levert advies ten behoeve van de auditplanning door risico’s en ontwikkelingen in te brengen.


Functie

Wat neem je mee?
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in IT audit;
• CISA of RE gecertificeerd, met COBIT kennis en bereid om verder te leren;
• Sterke en brede IT kennis (operating system, data(base), networks, software deployment, web technology, cloud, information security en security tools, general IT controls, IT governance);
• Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in zowel Engels als Nederlands.

Verder ben je met jou expertise en persoonlijkheid in staat om op verschillende niveaus binnen de organisatie impact te hebben. Dit door jou oprechte nieuwsgierigheid en proactieve houding.


Functie-eisen

Wat krijg je ervoor terug?
Je bent onderdeel van een dynamisch team waar je vrijheid krijgt om zaken vorm te geven. Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie. Dit kun je nog meer verwachten:
• Een uitstekend salaris;
• Een pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage en deelname aan het Allianz aandelenplan;
• 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
• Flexibele werktijden waarbij de begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur, inclusief thuiswerkmogelijkheden;
• Mogelijkheid om buitenlandervaring op te doen binnen andere Allianz audit afdelingen;
• Een eigen Xcelerate Academy waarin jij je kunt ontwikkelen zoveel als je kan.


Aanbod

Je collega’s en de organisatie:
De afdeling Internal Audit Allianz Benelux is sterk gepositioneerd, werkt onafhankelijk en in samenwerking met 1e en 2e lijnfuncties en is goed geïntegreerd in de organisatie. In Nederland en België werken 5 auditors per land plus een auditor in Luxemburg samen als een Benelux team. Daarnaast is er een gezamenlijke aanpak en (Engelstalige) rapportagelijn met Group Audit in München.

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kunt groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen, zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers bevordert, Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.


Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Vragen? Neem contact op met onze recruiter:
Rene Kleinveld
T: 0631959453

Solliciteren