Deel vacature

Solliciteren

Teamleider Debiteurenbeheer

Rotterdam | Finance

Introductie

Stilstand is achteruitgang! Om voorop te blijven lopen in de markt vinden wij het belangrijk om snel en goed in te kunnen spelen op de wensen van de klant. Allianz focust zich dan ook op digitaliseren en True Customer Centricity. Heb jij de mind-set van permanent verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

Waar houdt jouw team zich mee bezig?
Het team is verantwoordelijk voor het beheer van alle inkomende betalingen vanuit particuliere als zakelijke eindklanten. De afdeling heeft naast contact met eindklanten ook intern veel contact, bijvoorbeeld met de: polis administratie, claims afdelingen en boekhouding.

Recent zijn de processen van de afdeling onder de loep genomen en hieruit komen een aantal mooie projecten voort, bijvoorbeeld het automatiseren van werkzaamheden en het robotiseren van repetitief werk. Aan de basis van verandering staan altijd mensen, het is dan ook belangrijk om de dialoog aan te gaan met het team. Hierin te luisteren, te adviseren en het team mee te krijgen in de nieuwe manier van werken.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:
– Daily standups
– Bilas met het team
– Overlegmomenten met andere afdelingen / stakeholders
– Sit-ins met het team om knelpunten te signaleren.
– Sturing op KPIs en performance management
– Projectmanagement, waaronder de transitie naar Lean werkenFunctie

Wat breng jij mee?
– Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende positie in een veranderende organisatie
– Aantoonbare affiniteit met cijfers

Verder is jouw drijfveer om het verschil te willen maken voor de klant, te investeren in het vernieuwen van je eigen kennis maar vooral ook in je medewerkers. Je weet het beste uit hen naar boven te halen. Daarnaast lever je graag een bijdrage aan projectmatig werken.


Functie-eisen

Wat krijg je ervoor terug?
Je bent onderdeel van een dynamisch team waar je vrijheid krijgt om zaken vorm te geven. Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie. Dit kun je nog meer verwachten:
• Een uitstekend salaris
• Een gratificatie van 12.5%
• 8% vakantiegeld
• Een pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 5.5%
• 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek
• Onze Xcelerate Academy aan – 4 unieke interne opleidingen op de gebieden Agility, Customer Centricity, Data & Digital.
• Gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel.


Aanbod

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kunt groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team!


Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij ons!

Heb je vragen? Schroom dan niet en app onze recruiter:

René Kleinveld
Corporate Recruiter
T: +31 (0)6 31959453

Solliciteren